background image
Mango Sunset BnBOsta kahviaTietoja meistäKona kahvitYhteystiedot
orgaaninen havaijilainen kahvilaatukahvia havaijista
background image

Tietoja meistä   |    Prosessimme   |    Osta online

Tervetuloa Lyman Kona kahvitiloille!
100 % Organic Kona Coffee
Sertifioitu 100% luomua perhetilasta
Sertifioitu 100% Estate - yhdestä alkuperätilasta

Myymme paahdettua kahvia ja vihreitä kahvipapuja

Aloha! Lyman Kona kahvitilat ovat töysin luonnolliset orgaaniset perhetilat jotka sijaitsevat Kona kahvivyöllä Havaijilla. Olemme sitoutuneet tuottamaan jatkuvasti hienointa Kona kahvia "kahvien samppanjaa". Meille korkealuokkainen laatu on huomattavasti tärkeämpi kuin valmistunopeus, näin valmistamme sinulle fantastisen kupin. Sijainti on 700m korkeudessa Hualalai tulivuoren läntisellä tasangolla jossa on ihtanteelliset kasvuolosuhteet meidän 3200 Kona havipuulle. Maaperä, aurinko ja ilmasto eivät voisi olla parempia.

Suurten yritysten Kona kahvia kutsutaan "geneeriseksi", koska se on yhdistelmä monista eri tiloista, kasvatettu eri (matalemmilla) korkeuksilla, ja erilaisella (matalemmalla) hoitotasolla. Me olemme kuitenkin sertifioituja kaikissa Kona kahvi organisaatioissa "jyvästä kupiksi tilana" parhaan laatustandardin. Kaikki vaiheet ovat meidän omassa tiukassa laatuseurannassa. Maailmassa on noin 750 pinetä Kona kahvitilaa, mutta vain 50 on tämän laatustandardin mukaisia.

Olemme täysin bio-orgaanisia, ei mitään torjuntamyrrkuja, ei petrokemikaalisia tuotteita, ei keinotekoisia lannoitteita. Vain noin 40 tilaa ovat "sertifioitu orgaanisiksi", me olemme voittaneet useita parhaiden palkintoja ja haluamme innokkaasti saada sinun luottamuksesi hienoihin tuotteisiimme. Yleinen kirsikkakahvin ja paahdetun kahvin suhde on 6:1. Meidän tilallamme se on 8:1, koska takaamme että täydellinen kahvi saadaan siirtymällä seuraavaan askeleeseen.

Varmistaaksemme että meidän 100% orgaaninen Kona kahvi on aina tuoretta ja korkeimmasta laadusta, takaamme että meidän vihreat kahvipavut eivät koskaan ole yli 3 kuukautta vanhoja, paahdamme kahvimme kaksi kertaa viikossa ja lähetämme sen tämän jälkeen suoraan asiakkaillemme, myymme orgaanisen Kona kahvimme ainoastaan "suoraan tilalta": meidän perheeltä sinun perheellesi.

Käydessäsi sivuillamme kaikki sisältö on englanninkielisenä. Lisäksi kaikki kirjeenvaihto ainoastaan englanninkielellä.

Klikkaa tästä sivuillemme!

Made in America  Hawaii Organic Farmers Association - Certified Organic  USDA Organic  100% Kona Coffee Farmers - Hawaii USA  Hawaii Seal of Quality
 
Osta kahviamme Internetistä - oman kotisi mukavuudesta
Vienna keskipaahto Plus
Tumma paahto
Vihreät kahvipavut
  Lyman tilan Kona online kauppa
Osta Kona kahvia
 
Lyman tilan kahvijutut
Current Newsletter: Coffee Talk Spring 2010
 
background image

Administrator Login